Stilling Fysioterapi

Behandlingsformer

Specialiseret Fysioterapi

 • Oplever du, at du ikke kan bevæge din krop, som du plejer, at kroppen gør ondt, eller at du skal genoptræne efter en skade - så har du brug for en fysioterapeut. Du kender din krop bedst og er derfor fra første besøg inddraget i dit behandlingsforløb hos Stilling Fysioterapi i Skanderborg. Fysioterapeuter er eksperter i kroppens bevægeapparat og funktioner. Hos Stilling Fysioterapi giver vi dig et personligt forløb, der vil gøre din krop stærk på den mest hensigtsmæssige og sikre måde.

 

Akupunktur

 • Ekspertise inden for moderne medicinsk akupunktur til behandling af inflammatorisk væv og ved smertebehandling - herunder ved kroniske smerter.
  Medicinsk akupunktur bygger på viden omkring patologi og neurofysiologi, og er for autoriserede fysioterapeuter en anerkendt medicinsk behandlingsform.

Behandling af ryg og nakke 

 • Mange års erfaring i at afhjælpe nakke- og rygproblematikker. På fysioterapeut klinikken i skanderborg arbejdes der bl.a. ud fra den anerkendte behandlingsmetode "Mekanisk Diagnostik og Terapi" (MDT), som også kaldes  "McKenzie-metoden", til afhjælpning af nakke- og rygproblematikker.

Mckenzie

 • En anerkendt fysioterapeutisk behandlingsmetode er McKenzie konceptet. Metoden kan hjælpe dig til selv at lindre dine smerter. Behandlingsmetoden bases på træning af bestemte bevægelse i dine retningspræferencer.

 

Massage

 • Forkerte arbejdsstillinger på cyklen eller stillesiddende kontorarbejde belaster din muskulatur, selvom du har fokus på sundhed og kropsligt velvære. Når dine muskler gøres mere smidige, forbedres blodcirkulationen i musklerne, ophobede affaldsstoffer transporteres væk, og ny ilt og næring finder vej til musklerne. Desuden stimuleres lymfesystemet hvilket er med til at skabe en bedre balance i kroppen.  

Indlægssåler

 • Formorthics indlægssåler kan tilpasses alle fodtyper. De findes i flere varianter og kan bruges til alle typer fodtøj. Det enkelte Formax skumlag giver en funktionel støtte uden at fylde i skoen. Med en minimalistisk konstruktion er de bl.a. designet til tætsiddende cykelsko (off-road, triathlon, bane eller landevejssko), løbesko, vandresko eller lignende. Hos Fys klinikken i Skanderborg arbejdes der med specialviden omkring sko og såler.

Dynamisk stabilitet

 • De stabiliserende muskler hæmmes ofte efter skader, hvilket kan kræve en målrettet og specifik genoptræning. 
  Smerter i bevægeapparatet kan behandles ved analyse af personers bevægemønstre, vejledning, specifikke øvelser, mobilisering og smertebehandling.

 

Idrætsfysioterapi

 • På klinikken har vi stor viden om idrætsskader fra bl.a. idrætskurser og gennem tilknytning  til Institut  for idræt i Århus ifm. ph.d.-projektet: Shoulder injuries in youth handball – incidence, severity and injury pattern recognition.

 

KONTAKT

Stilling Fysioterapi

Info@bikeoptimize.dk

4037 5842