Johannes
boe kaluzny, BIKEOPTIMIZE

Der er mange gode grunde til at vælge et bikefit eller et samarbejde med Johannes Boe Kaluzny. Først og fremmest fordi hans ryttere forbedrer sig og skaber gode resultater. Med en holistisk tilgang, hvor der fokuseres på samspillet mellem enkeltdelene, opnås optimering og gode resultater.

 

Bosiddende i Ry (Jyllands-Ardenner) og har stor interesse i alt, der har med den tohjulede at gøre.

 

Jeg har 20 års erfaring indenfor elitecykling på landevejen – 5 år som A-rytter bl.a. for Continental cykelholdet BHS-PL Beton Bornholm. Jeg har desuden kørt MTB og konkurreret i både XCO- og XCM-disciplinerne.

Jeg har erfaringen indenfor Triatlon-sporten fra mine ungdoms år, hvor træning og konkurrence i disciplinen fyldte meget. Derfor har jeg et indgående kendskab til både løb og svømning.

​​​

BIKEFIT

Stor viden og erfaring med bikefit, hvor elementerne af teori, udstyr, anatomi samt skadeshistorik får lov til at influere på den optimale positionering af cyklen. 

Ved en bikefit bruger jeg mine kompetencer som fysioterapeut, hvor jeg benytter tests og gennemfører en fysioterapeutisk screening. Bl.a. for at opspore tendenser på cyklen, som afværge reaktioner i hoften, skævheder i bækkenet, stabilitets, styrke, asymmetrier og anormaliteter.

Herudover benytter jeg måske fysioterapeutens vigtigste værktøj, den indledende samtale til at opspore tendenser, skader og målsætninger.

Dertil har jeg et indgående kendskab til mange facetter i sportsgrenene, landevejscykling, mtb-sporten, og fra triatlon-sporten.

 

 

Træningsvejleder Coach

Jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål, fordi jeg skræddersyr min træningsvejledning til netop dit niveau og dine behov.

Det gælder uanset om du tilhører eliten eller bredden. Jeg er vant til at arbejde med atleter på alle niveauer. Fra pro continental og continental ryttere og landsholdsaktuelle ungdomryttere til helt utrænede +50 årige motionsryttere, som ønsker at ændre deres livsstil i en sundere retning.

Min vejledning er er baseret på en effektiv kombination af data (watt, puls, træningstid m.m.) og coachende samtaler. Samtalerne tager afsæt i dine præstationer i træning og konkurrencer. Samtalerne kan også handle om det, der ligger udenfor cyklingen, som har betydning for dine præstationer.

Denne tilgang med fokus på kvalitet i træningen og på også at tage hensyn til det, der ligger uden for træningen er ikke bare effektiv, det er også målbart.

Men min træningsvejledning er ikke alene baseret på målbare data, den er i høj grad også baseret på den løbende dialog med dig. Dialogen er medvirkende til, at du som rytter hele tiden forbedrer dig og får gode resultater.

​​

Ernæring

Jeg tilbyder sparring omkring ernæring i forhold til performance optimering. Jeg er i gang med et certificeringsforløb indenfor performance og ernæring, som jeg forventer at afslutte i 2018.

Har du spørgsmål til ydelser og produkter eller foretrækker du bare den personlige kontaktform, så finder du kontaktoplysninger her.

 

Fysioterapeut

 

Uddannet på fysioterapiskolen i København 2012.  og har løbene taget efteruddannelse bl.a. indenfor ryg og nakke og idræt.

Fysioterapeut Johannes Boe Kaluzny behandler som udgangspunkt sportsrelaterede skader og har specialiseret sig inden for cykel og løbe relaterede skader.

 

Du er velkommen til at tage kontakt, hvis du eksempelvis:

·    er skadet

·    har mistanke om en begyndende skade

·    vil genoptrænes efter en skade

·    vil vide om din biomekanik disponerer til bestemte skader

·    vil forebygge skader ved at supplere med et individuelt øvelsesprogram

·    vil have hjælp til valg af udstyr som sko, sadler,såler ect.

​​​

Relevant efteruddannelse som fysioterapeut:

·    Mechanical Diagnosis and Therapy (MDT) (McKenzie metoden) Part A -  

·    Mechanical Diagnosis and Therapy (MDT) (McKenzie metoden) Part B -   

·    Elstimulation (NMES/Compex) 

·    Dynamisk stabilitet: Muskelskeletal Fysioterapi, MT. 

·    Okklusionstræning

·    Akupunktur og smerteteori, Dansk selskab for Akupunktur i Fysioterapi

·    Idrætsfysioterapi