FYSIOTERAPI i Skanderborg

 

Første konsultation:               60 min. 400 kr.

Ved flere gangs konsultation:   40 min. 300 kr.

 

(Fysioterapi uden ydernummer/overenskomst)

Fysioterapeutisk behandling 

Fysioterapeutisk specialviden i at hjælpe patienter med problemer i bl.a. muskler, led og knogler.

På fys-klinikken hos BIKEOPTIMIZE i Skanderborg (Stilling) er vi specialister i behandling, diagnosticering, forebyggelse og rådgivning af smertetilstande fra kroppens led, muskler, sener, nerver og knogler, hvilket er opnået med mange års behandlingserfaring samt kurser indenfor det fysioterapeutiske behandlingsområde.

 

Vi har desuden specialiseret os i behandling af motionister, men vi ser også en del elite-sportsfolk. Vi vil meget gerne hjælpe alle der har brug for behandling, råd og vejledning.

Hurtig adgang
Kontakt BIKEOPTIMIZE og få en personlig snak. Derved er det første skridt taget til at få behandlet din skade. Fys Klinikken har lokale i Stilling by, Skanderborg.
Specialiseret Fysioterapi
Oplever du, at du ikke kan bevæge din krop, som du plejer, at kroppen gør ondt, eller at du skal genoptræne efter en skade - så har du brug for en fysioterapeut. Du kender din krop bedst og er derfor fra første besøg inddraget i dit behandlingsforløb hos BIKEOPTIMIZE.
Fysioterapeuter er eksperter i kroppens bevægeapparat og funktioner. Hos BIKEOPTIMIZE giver vi dig et personligt forløb, der vil gøre din krop stærk på den mest hensigtsmæssige og sikre måde.
Behandling af rygskader og nakke
Vi har mange års erfaring i at afhjælpe nakke- og rygproblematikker. På fysioterapeut klinikken i skanderborg arbejdes der bl.a. ud fra den anerkendte behandlingsmetode "Mekanisk Diagnostik og Terapi" (MDT), som også kaldes "McKenzie-metoden", til afhjælpning af nakke- og rygproblematikker.
Idrætsskader
På klinikken har vi stor viden om idrætsskader fra bl.a. idrætskurser og gennem tilknytning til Institut for idræt i Århus ifm. ph.d.-projektet: Shoulder injuries in youth handball – incidence, severity and injury pattern recognition.
Mckenzie
En anerkendt fysioterapeutisk behandlingsmetode er McKenzie konceptet. Metoden kan hjælpe dig til selv at lindre dine smerter. Behandlingsmetoden bases på træning af bestemte bevægelse i dine retningspræferencer.
Akupuntur
Ekspertise inden for moderne medicinsk akupunktur til behandling af inflammatorisk væv og ved smertebehandling - herunder ved kroniske smerter.
Medicinsk akupunktur bygger på viden omkring patologi og neurofysiologi, og er for autoriserede fysioterapeuter en anerkendt medicinsk behandlingsform.
Dynamsik stabilitet
De stabiliserende muskler hæmmes ofte efter skader, hvilket kan kræve en målrettet og specifik genoptræning.
Smerter i bevægeapparatet kan behandles ved analyse af personers bevægemønstre, vejledning, specifikke øvelser, mobilisering og smertebehandling.
Indlægssåler
Formorthics indlægssåler kan tilpasses alle fodtyper. De findes i flere varianter og kan bruges til alle typer fodtøj. Det enkelte Formax skumlag giver en funktionel støtte uden at fylde i skoen. Med en minimalistisk konstruktion er de bl.a. designet til tætsiddende cykelsko (off-road, triathlon, bane eller landevejssko), løbesko, vandresko eller lignende. Hos Fys klinikken i Skanderborg arbejdes der med specialviden omkring sko og såler.
Vejledning i styrketræning
Forskning viser, at styrketræning kan være med til at forbedre dine evner som cykelrytter og sportsudøver. Få korrekt vejledning i brug af styrketræning så du f.eks. kan opnå et større output i dine pedaler.
Show More

KONTAKT

Århusvej 51, 8660 Skanderborg
Info@bikeoptimize.dk
+45 4037 5842
Book en tid
  • Facebook
  • Instagram