Fysioterapi HOS BIKEOPTIMIZE

V. Aut. Fys. Johannes Boe Kaluzny

 

 

Fys behandling

Har du ondt i ryggen – Har du smerter i nakken – har du ondt i knæet.

 

Hos BIKEOPTIMIZE i Skanderborg er vi specialister i behandling, diagnosticering, forebyggelse og rådgivning af smertetilstande fra kroppens led, muskler, sener, nerver og knogler, hvilket er opnået med mange års behandlingserfaring samt kurser indenfor det fysioterapeutiske behandlingsområde.

 

Vi har specialiseret os i behandling af cykelryttere fra motionister til elite. Vi vil meget gerne hjælpe alle der har brug for behandling, råd og vejledning.

 

Kontakt BIKEOPTIMIZE og få en personlig snak. Derved er det første skridt taget til at få behandlet din skade. Fys-Klinikken har lokale i Skanderborg.

Bike%20fit%20Skanderborg_edited_edited.j

PRISER

Første behandling á 55 min.

550 kr.

 

Efterfølgende behandling 40 min.

450kr.

 

En behandling a 80 min.

750kr.

 

Klippekort

 

4 x behandling + få en behandling gratis

1.450 kr.

Hurtig adgang
Hurtig adgang

Kontakt BIKEOPTIMIZE og få en personlig snak. Derved er det første skridt taget til at få behandlet din skade. Fys Klinikken har lokale i Stilling by, Skanderborg.

press to zoom
Specialiseret Fysioterapi
Specialiseret Fysioterapi

Oplever du, at du ikke kan bevæge din krop, som du plejer, at kroppen gør ondt, eller at du skal genoptræne efter en skade - så har du brug for en fysioterapeut. Du kender din krop bedst og er derfor fra første besøg inddraget i dit behandlingsforløb hos BIKEOPTIMIZE. Fysioterapeuter er eksperter i kroppens bevægeapparat og funktioner. Hos BIKEOPTIMIZE giver vi dig et personligt forløb, der vil gøre din krop stærk på den mest hensigtsmæssige og sikre måde.

press to zoom
Behandling af rygskader og nakke
Behandling af rygskader og nakke

Vi har mange års erfaring i at afhjælpe nakke- og rygproblematikker. På fysioterapeut klinikken i skanderborg arbejdes der bl.a. ud fra den anerkendte behandlingsmetode "Mekanisk Diagnostik og Terapi" (MDT), som også kaldes "McKenzie-metoden", til afhjælpning af nakke- og rygproblematikker.

press to zoom
Idrætsskader
Idrætsskader

På klinikken har vi stor viden om idrætsskader fra bl.a. idrætskurser og gennem tilknytning til Institut for idræt i Århus ifm. ph.d.-projektet: Shoulder injuries in youth handball – incidence, severity and injury pattern recognition.

press to zoom
Mckenzie
Mckenzie

En anerkendt fysioterapeutisk behandlingsmetode er McKenzie konceptet. Metoden kan hjælpe dig til selv at lindre dine smerter. Behandlingsmetoden bases på træning af bestemte bevægelse i dine retningspræferencer.

press to zoom
Akupuntur
Akupuntur

Ekspertise inden for moderne medicinsk akupunktur til behandling af inflammatorisk væv og ved smertebehandling - herunder ved kroniske smerter. Medicinsk akupunktur bygger på viden omkring patologi og neurofysiologi, og er for autoriserede fysioterapeuter en anerkendt medicinsk behandlingsform.

press to zoom
Dynamsik stabilitet
Dynamsik stabilitet

De stabiliserende muskler hæmmes ofte efter skader, hvilket kan kræve en målrettet og specifik genoptræning. Smerter i bevægeapparatet kan behandles ved analyse af personers bevægemønstre, vejledning, specifikke øvelser, mobilisering og smertebehandling.

press to zoom
Indlægssåler
Indlægssåler

Formorthics indlægssåler kan tilpasses alle fodtyper. De findes i flere varianter og kan bruges til alle typer fodtøj. Det enkelte Formax skumlag giver en funktionel støtte uden at fylde i skoen. Med en minimalistisk konstruktion er de bl.a. designet til tætsiddende cykelsko (off-road, triathlon, bane eller landevejssko), løbesko, vandresko eller lignende. Hos Fys klinikken i Skanderborg arbejdes der med specialviden omkring sko og såler.

press to zoom
Vejledning i styrketræning
Vejledning i styrketræning

Forskning viser, at styrketræning kan være med til at forbedre dine evner som cykelrytter og sportsudøver. Få korrekt vejledning i brug af styrketræning så du f.eks. kan opnå et større output i dine pedaler.

press to zoom