KROPSTERAPI HOS BIKEOPTIMIZE

V. Aut. Fys. Johannes Boe Kaluzny

Hvad er kropsterapi?

Når du får behandling med kropsterapi, vil du mærke en pulserende massage, og behandlingsformen tager udgangspunkt i at skabe rum til det enkelte menneske via samtale. Hos mig tager vi fat på årsagen i stedet for at behandle symptomerne. Behandlingen vil også bestå af Test, massage, akupunktur, ledfrigørelse og vejledning og instruktion i specifikke træningsøvelser.

Hvad kan behandles med kropsterapi?

Muskel- og ledsmerter, nakke-, ryg-, hofte-, knæproblemer, migræne, hovedpine, hold i nakken og ryg, iskiassmerter, museskader, tennisalbue, udbrændthed og søvnproblemer.

 

Hvorfor skal jeg vælge kropsterapi hos Bikeoptimize?

Vil du mærke forandring? Vil du mærke energien flyde uhindret og frit? Vil du have behandling af årsagen i stedet for symptomerne? Så skal du vælge kropsterapi. Kropsterapi kan skabe balance mellem krop og sind. Jeg kan hjælpe cykelrytteren/atleten med akut eller tilbagevendende skade, håndværkeren med ondt i skulderen, direktøren med stress, kontorassistenten med rygproblemer og meget mere.

Behandling

Behandlingen varer ca. 55 min.

Indledningsvis vil jeg først spørge ind til din situation, og hvordan jeg kan hjælpe dig. Derefter foregår behandlingen på briksen.

 

Jeg arbejder med at løsne din krop ved hjælp af pulserende bevægelser, akupressur og ledfrigørelse af b.la. nakke og ryg. Nogle tryk kan forekomme smertefulde, men ved guidning til en fri vejrtrækning lærer du at slippe smerten og spændet, og du fornemmer en mere fri krop. Jeg kan derfor hjælpe dig med at gå fra at have smerter et sted til at blive smertefri.
 

Følelserne sidder i kroppen. Når jeg trykker på din krop, hjælper jeg dig til at skabe kontakt til dine følelser. Du vil under en behandling opleve, at hvor der før kunne være spændt, kommer der efterfølgende en følelse af plads til bevægelse og liv. Du vil opleve større kontakt til kroppen og kunne bruge den til at rumme dét, der før føltes overvældende.
 

Fælles for alle behandlinger er, at de tager udgangspunkt i dig og din nuværende situation, samt hvad du ønsker at opnå. 

PRISER

Første behandling á 55 min.

550 kr.

 

Efterfølgende behandling 40 min.

450kr.

 

En behandling a 80 min.

750kr.

 

Klippekort

 

4 x behandling + få en behandling gratis

1.450 kr.

Bike%20fit%20Skanderborg_edited_edited.j