KROPSTERAPI HOS BIKEOPTIMIZE

V. Aut. Fys. Johannes Boe Kaluzny

 

Hvad er kropsterapi?

Når du får behandling med kropsterapi, vil du mærke en pulserende massage, og behandlingsformen tager udgangspunkt i at skabe rum til det enkelte menneske via samtale. Hos mig tager vi fat på årsagen i stedet for at behandle symptomerne. Behandlingen vil også bestå af Test, massage, akupunktur, ledfrigørelse og vejledning og instruktion i specifikke træningsøvelser.

Hvad kan behandles med kropsterapi?

Muskel- og ledsmerter, nakke-, ryg-, hofte-, knæproblemer, migræne, hovedpine, hold i nakken og ryg, iskiassmerter, museskader, tennisalbue, udbrændthed og søvnproblemer.

 

Hvorfor skal jeg vælge kropsterapi hos Bikeoptimize?

Vil du mærke forandring? Vil du mærke energien flyde uhindret og frit? Vil du have behandling af årsagen i stedet for symptomerne? Så skal du vælge kropsterapi. Kropsterapi kan skabe balance mellem krop og sind. Jeg kan hjælpe cykelrytteren/atleten med akut eller tilbagevendende skade, håndværkeren med ondt i skulderen, direktøren med stress, kontorassistenten med rygproblemer og meget mere.

Behandling

Behandlingen varer ca. 55 min.

Indledningsvis vil jeg først spørge ind til din situation, og hvordan jeg kan hjælpe dig. Derefter foregår behandlingen på briksen.

 

Jeg arbejder med at løsne din krop ved hjælp af pulserende bevægelser, akupressur og ledfrigørelse af b.la. nakke og ryg. Nogle tryk kan forekomme smertefulde, men ved guidning til en fri vejrtrækning lærer du at slippe smerten og spændet, og du fornemmer en mere fri krop. Jeg kan derfor hjælpe dig med at gå fra at have smerter et sted til at blive smertefri.
 

Følelserne sidder i kroppen. Når jeg trykker på din krop, hjælper jeg dig til at skabe kontakt til dine følelser. Du vil under en behandling opleve, at hvor der før kunne være spændt, kommer der efterfølgende en følelse af plads til bevægelse og liv. Du vil opleve større kontakt til kroppen og kunne bruge den til at rumme dét, der før føltes overvældende.
 

Fælles for alle behandlinger er, at de tager udgangspunkt i dig og din nuværende situation, samt hvad du ønsker at opnå. 

PRISER

Første behandling á 55 min.

550 kr.

 

Efterfølgende behandling 40 min.

450kr.

 

En behandling a 80 min.

750kr.

 

Klippekort

 

4 x behandling + få en behandling gratis

1.450 kr.

Hurtig adgang
Kontakt BIKEOPTIMIZE og få en personlig snak. Derved er det første skridt taget til at få behandlet din skade. Fys Klinikken har lokale i Stilling by, Skanderborg.
Specialiseret Fysioterapi
Oplever du, at du ikke kan bevæge din krop, som du plejer, at kroppen gør ondt, eller at du skal genoptræne efter en skade - så har du brug for en fysioterapeut. Du kender din krop bedst og er derfor fra første besøg inddraget i dit behandlingsforløb hos BIKEOPTIMIZE.
Fysioterapeuter er eksperter i kroppens bevægeapparat og funktioner. Hos BIKEOPTIMIZE giver vi dig et personligt forløb, der vil gøre din krop stærk på den mest hensigtsmæssige og sikre måde.
Behandling af rygskader og nakke
Vi har mange års erfaring i at afhjælpe nakke- og rygproblematikker. På fysioterapeut klinikken i skanderborg arbejdes der bl.a. ud fra den anerkendte behandlingsmetode "Mekanisk Diagnostik og Terapi" (MDT), som også kaldes "McKenzie-metoden", til afhjælpning af nakke- og rygproblematikker.
Idrætsskader
På klinikken har vi stor viden om idrætsskader fra bl.a. idrætskurser og gennem tilknytning til Institut for idræt i Århus ifm. ph.d.-projektet: Shoulder injuries in youth handball – incidence, severity and injury pattern recognition.
Mckenzie
En anerkendt fysioterapeutisk behandlingsmetode er McKenzie konceptet. Metoden kan hjælpe dig til selv at lindre dine smerter. Behandlingsmetoden bases på træning af bestemte bevægelse i dine retningspræferencer.
Akupuntur
Ekspertise inden for moderne medicinsk akupunktur til behandling af inflammatorisk væv og ved smertebehandling - herunder ved kroniske smerter.
Medicinsk akupunktur bygger på viden omkring patologi og neurofysiologi, og er for autoriserede fysioterapeuter en anerkendt medicinsk behandlingsform.
Dynamsik stabilitet
De stabiliserende muskler hæmmes ofte efter skader, hvilket kan kræve en målrettet og specifik genoptræning.
Smerter i bevægeapparatet kan behandles ved analyse af personers bevægemønstre, vejledning, specifikke øvelser, mobilisering og smertebehandling.
Indlægssåler
Formorthics indlægssåler kan tilpasses alle fodtyper. De findes i flere varianter og kan bruges til alle typer fodtøj. Det enkelte Formax skumlag giver en funktionel støtte uden at fylde i skoen. Med en minimalistisk konstruktion er de bl.a. designet til tætsiddende cykelsko (off-road, triathlon, bane eller landevejssko), løbesko, vandresko eller lignende. Hos Fys klinikken i Skanderborg arbejdes der med specialviden omkring sko og såler.
Vejledning i styrketræning
Forskning viser, at styrketræning kan være med til at forbedre dine evner som cykelrytter og sportsudøver. Få korrekt vejledning i brug af styrketræning så du f.eks. kan opnå et større output i dine pedaler.
Show More