Mini-BIKEFIT

 

-Anatomisk opmåling til indstilling af cykel 

 

 

Få fastsat korrekt:  

 

  • - Stelstørrelse

  • - Sadelhøjde

  • - Frempindslængde

  • - Styrdop

  Et MINI-BIKEFIT kan udføres på alle typer cykler (Racer, MTB, TT, Tri         og Gravel) 

   30-45 min. 

700 kr. 

Hvad er et MINI-BIKEFIT?  

En opmåling tager højde for din kropssammensætning og hjælper dig med at vælge korrekt stelstørrelse, frempindslængde, samt sadelhøjde.

Ved et mini-bikefit vil følgende mål blive lavet:

  • Skridthøjde

  • Lårbenslængde/ længde af lårbensknoglen

  • Armlængde

  • Højde fra fod til brystben

  • Krops højde

Herefter beregnes den optimale indstilling af cyklen, cyklen indstilles og positionen afprøves, hvorefter de sidste tilretninger kan foretages. Opmålingen tilsendes i en rapport på en mail eller kan overleveres til PRONGHORN’S cykelmekanikker.

Et mini-bikefit foretages af en fysioterapeut på BIKEOPTIMIZE adresse århusvej 51 8660 Skanderborg - påregn 35-45 min til opmålingen.

mand_og_mål.JPG
billede 2 lyn.PNG
ET MINI-BIKEFIT HOS BIKEOPTIMIZE
FORLØBER SÅLEDES:

 

FORBEREDELSE

Alt bliver bedre med forberedelse. Du bør derfor medbringe: Cykeltøj -  Cykelsko - Den cykel der skal bikefittes/tilpasses til dig.

FYSIOTERAPEUTISK UDMÅLING

Anatomisk udmåling af kropsbygning: skridtlængde - lårbenslængde - armlængde -lårbenslængde - højde fra bryst - kropshøjde

Dette vil give et grundlæggende billede af din biomekanik, som bruges til beregning af cyklens opsætning. 

INDSTILLING AF CYKEL

Den nye opsætning med de nye mål på cyklen foretages  med millimeters nøjagtighed, 

TESTS

Position på cyklen afprøves og eventuelle små justeringer foretages. 

Efter et udført mini-bikefit  modtager du en mail, med dine nye indstillinger. 

Den perfekte position

Et mini-bikefit er et skridt på vejen mod en god position på cyklen. Et mini-bikefit tager udgangspunkt i en beregning af dine kropsmål. Hvis du vil opnå den perfekte position, anbefales et bikefit.

Ved et bikefit testes og analyseres din krop fra top til tå, og elementer som træningsniveau, skadeshistorik, smidighed og kropsstabilitet inddrages. Herved medregnes markant flere detaljer og data som vil blive brugt, til at indstille din cykel ved et bikefit. Din nye position på cyklen afprøves og testes indtil det perfekte resultat er opnået. Efter et bikefit er din cykel justeret og klar til brug, men du vil også efterfølgende have mulighed for at vende tilbage og få finjusteret cykelindstillingen.

Vælger du alligevel at få foretaget et bikefit efter et mini-bikefit, modregnes de 500 kr., som et mini-bikefit koster. Dog skal det nye bikefit senest bookes indenfor en måned.   

.